Társkeresés belülről

Az internetes társkeresés valósága

2017. jan 27.

Társkereső a kamu felhasználó szemszögéből

írta: Nehet
Társkereső a kamu felhasználó szemszögéből

Egy olvasó története

Én látni akartam női szemszögből is az egyik nagy társkeresőt (aminek van egy pár alias, azaz design-ban apróságokban, továbbá névben és webcímben különböző, de azonos "csapat" által üzemeltetett társkereső oldala), ezért az oldalt üzemeltetői, és az unatkozók mellé én is beálltam sorba: csináltam egy hamis profilt, és találtam is helyet ahol megoszthatom.

(Lásd a képeket, hogy hogy is néz ki ez a hamis profil, természetesen a személyes adatok kitakarva, és az oldal azonosítására szolgáló jelek is, hogy véletlenül se lehessen beazonosítani, ezt a jóravaló, korrekt emberek által, önzetlenül nyújtott csodálatos eszközt, mert az reklámnak minősülne ;) )

A számszerű adatokat úgy töltöttem ki, hogy egy igen dekoratív, ...

Tovább Szólj hozzá

kamu teszt tipp pénz társkeresés társkereső átverés kapitalizmus párkeresés

2016. nov 08.

Olyan furák a társkeresők

írta: Nehet
Olyan furák a társkeresők

Lehetne vállalni, hogy mit teszünk, és elfelejteni az elmaradott butaságokat?

Az előző bejegyzésben már le lettek írva a fura társkeresők legnagyobb csoportjai, de vannak olyan furcsaságok is, amelyek még nincsenek elég jól kielemezve, kutatást igényelnének.

Nagyon sok társkereső nőnél olvashatjuk a bemutatkozóban, hogy arra buzdítanak, hogy írjon nekik a férfiember, ha akar valamit. Ez egy nagyon paradox dolog, ugyan is nagyon sok hölgy pedig arra panaszkodik, hogy mindenki írogat neki, és nem tudja végigolvasni az üzeneteket, törölnie kell a legtöbbet.
A párkereső oldalak túlnyomó részében pedig a tetszésnyilvánításra külön lehetőségek is vannak, így megoldva a tömeges üzenetek problémáit, elméletben... Csakhogy az elmélet nem találkozik a valósággal, mivel a szebbik nemhez tartozók egyszerűen figyelmen ...

Tovább Szólj hozzá

társkeresés társkereső fura képmutatás párkeresés

2016. nov 05.

Társkeresők őshonos lakói

írta: Nehet
Társkeresők őshonos lakói

Az előző két posztban be lett mutatva, hogy milyen módszerekkel érik el a társkeresők üzemeltetői, hogy jó sok pénzhez jussanak, és hogyan lehet lebuktatni a kamuprofilokat. Na de van akár kőkemény tíz százaléknyi valós, aktív profil is! Nézzük hát a valósakat, körülbelül előfordulásuk szerint csökkenő sorrendben.

Az ego tuningolók like vadászok, jeli vadászok csoportja túlnyomó részt nőkből áll, ráadásul többségében igen dekoratív egyedekből, akiknél fejben nincs rendben minden, mert bár tudják hogy jól néznek ki, de még is igénylik az önértékelésüket turbozó jelzéseket, és a bókok tömkelegét.
Ennek a csoportnak a sima Facebookos like vadászat már nem elég, ezért regisztrálják magukat a kanos, naiv ...

Tovább Szólj hozzá

kamu tipp facebook társkeresés társkereső átverés fura hercegnő párkeresés vénlány aranyásó golddigger like vadászat skalpvadász ego tuning jelizés liánozó liánozás

2016. nov 03.

Vigyázat! Az társkereső nyomokban valós profilt is tartalmaz!

írta: Nehet
Vigyázat! Az társkereső nyomokban valós profilt is tartalmaz!

Semmi sincs ingyen... szó szerint, a SEMMI sem.

Aki felnézett már egy internetes társkeresőre, láthatja azt, hogy mindegyik arra hivatkozik, hogy náluk milyen sok párkereső van, és hogy a sikerarány nagyon magas. Utóbbit csak nagyon naivak hiszik el, mert gyakorlatilag egy üzemeltetők által kitalált, minden alapot nélkülöző számról van szó. A párkeresők számánál viszont más a helyzet, ott a valós számokat nem olyan könnyű belőni, de annyit rögtön elárulhatok, hogy a valóság az jóval lejjebb van ahhoz képest amit írnak.

Ahogy már írtam vala, a társkereső oldalak nagy számban tartalmaznak az üzemeltetők által létrehozott kamu társkereső profilokat, de van ott szép számmal valós is! "Apró" probléma azzal a temérdek valós társkeresővel, hogy már jó ideje nem léptek be, ...

Tovább Szólj hozzá

kamu tipp társkeresés társkereső átverés párkeresés